• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Speedman, Scott



- Πραγματικό Όνομα:

Robert Scott Speedman


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Σεπτεμβρίου 1975
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

The Monster - Στα Νύχια του Φόβου (2016)Ηθοποιός ....Roy 

Barefoot (2014)Ηθοποιός ....Jay Wheeler 

October Gale (2014)Ηθοποιός ....William 

Out of the Dark - Τρόμος στο Σκοτάδι (2014)Ηθοποιός ....Paul Harriman 

The Captive - Η Αιχμάλωτη (2014)Ηθοποιός ....Jeffrey Cornwall 

The Vow - Ερωτας από την Αρχή (2012)Ηθοποιός ....Jeremy 

Edwin Boyd (2011)Ηθοποιός ....Edwin `Eddie` Boyd 

The Moth Diaries (2011)Ηθοποιός ....Κος Davies 

Barney`s Version - Ο Τρόπος του Μπάρνεϊ (2010)Ηθοποιός ....Bernard `Boogie` Moscovitch 

Good Neighbours - Δίπλα στον Τρόμο (2010)Ηθοποιός ....Spencer 

Adoration (2008)Ηθοποιός ....Tom 

The Strangers - Κλείδωσες; (2008)Ηθοποιός ....James Hoyt 

Anamorph - Αναμόρφωσις (2007)Ηθοποιός ....Carl Uffner 

Underworld: Evolution - Underworld: Η Εξέλιξη (2006)Ηθοποιός ....Michael 

xXx: State of the Union - xXx: Ο Απόλυτος Πράκτορας 2 (2005)Ηθοποιός ....πράκτορας Kyle Christopher Steele 

My Life Without Me - Ζωή Χωρίς Εμένα (2003)Ηθοποιός ....Don 

Underworld (2003)Ηθοποιός ....Michael Corvin 

Dark Blue - Παράβαση Καθήκοντος (2002)Ηθοποιός ....Bobby Keough 

Duets - Ντουέτα (2000)Ηθοποιός ....Billy 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.