• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Stoffers, Rogier






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Νοεμβρίου 1961
- Τόπος Γέννησης: Utrecht, Utrecht, Netherlands




- Φιλμογραφία:

Death Wish (2018)Κινηματογραφιστής   

Every Day - Κάθε Μέρα Μια Αλλη Μέρα (2018)Κινηματογραφιστής   

Brimstone (2016)Κινηματογραφιστής   

The Disappointments Room (2016)Κινηματογραφιστής   

Careful What You Wish For (2015)Κινηματογραφιστής   

Dirty Weekend (2015)Κινηματογραφιστής   

Some Velvet Morning (2013)Κινηματογραφιστής   

What If - Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω; (2013)Κινηματογραφιστής   

Branded (2012)Κινηματογραφιστής   

Hemingway & Gellhorn - Ερωτας στα Χρόνια του Πολέμου (2012)Κινηματογραφιστής   

The Vow - Ερωτας από την Αρχή (2012)Κινηματογραφιστής   

No Strings Attached - Μόνο το Σεξ δε Φτάνει (2011)Κινηματογραφιστής   

Death at a Funeral - Ενας Θάνατος σε μια Κηδεία (2010)Κινηματογραφιστής   

Lakeview Terrace - Η Παρακολούθηση (2008)Κινηματογραφιστής   

The Secret Life of Bees - Η Μυστική Ζωή των Μελισσών (2008)Κινηματογραφιστής   

Disturbia - Υποψίες (2007)Κινηματογραφιστής   

Mongol (2007)Κινηματογραφιστής   

Bad News Bears - Πρωταθλητές με το Ζόρι (2005)Κινηματογραφιστής   

Masked and Anonymous - Η Μάσκα του Ανώνυμου (2003)Κινηματογραφιστής   

The School of Rock - Ενα Σχολείο Πολύ Ροκ (2003)Κινηματογραφιστής   

Enough - Αρκετά! (2002)Κινηματογραφιστής   

John Q. (2002)Κινηματογραφιστής   

Quills - Quills, η Πένα της Αμαρτίας (2000)Κινηματογραφιστής   

Karakter - Μοιραίος Χαρακτήρας (1997)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.