• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Strause, Colin






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Νοεμβρίου 1976
- Τόπος Γέννησης: Waukegan, Illinois, USA




- Φιλμογραφία:

Beyond Skyline (2017)Παραγωγός   

+1 - Plus One (2013)Παραγωγός   

The Bay (2012)Παραγωγός   

Take Shelter - Το Καταφύγιο (2011)Παραγωγός   

Skyline (2010)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

AVPR: Aliens vs Predator-Requiem - Αλιεν Εναντίον Κυνηγού 2 (2007)Σκηνοθετης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.