• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Strong, Mark



- Πραγματικό Όνομα:

Marco Giuseppe Salussolia


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Αυγούστου 1963
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Ύψος: 188 cm.



- Φιλμογραφία:

Shazam! - Σαζάμ! (2019)Ηθοποιός   

The Catcher Was a Spy - Υπεράνω Πάσης Υποψίας (2018)Ηθοποιός ....Werner Heisenberg 

6 Days (2017)Ηθοποιός ....Max 

Kingsman: The Golden Circle - Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (2017)Ηθοποιός ....Merlin 

Approaching the Unknown (2016)Ηθοποιός ....πλοίαρχος William D. Stanaforth 

Grimsby - Πρακτοράτζα (2016)Ηθοποιός ....πράκτορας Sebastian Grimsby 

Miss Sloane - Κυρία Σλόαν (2016)Ηθοποιός ....Rodolfo Schmidt 

The Siege of Jadotville (2016)Ηθοποιός ....Conor Cruise O`Brien 

Before I Go to Sleep - Αμνησία (2014)Ηθοποιός ....Δρ Nash 

Closer to the Moon (2014)Ηθοποιός ....Max Rosenthal 

Kingsman: The Secret Service - Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία (2014)Ηθοποιός ....Merlin 

The Imitation Game - Το Παιχνίδι της Μίμησης (2014)Ηθοποιός ....υποστράτηγος Stewart Menzies 

Justin and the Knights of Valour - Τζάστιν και οι Γενναίοι Ιππότες (2013)Ηθοποιός ....Heraclio (φωνή) 

Mindscape - Anna (2013)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ John Washington 

Welcome to the Punch (2013)Ηθοποιός ....Jacob Sternwood 

Blood (2012)Ηθοποιός ....Robert Seymour 

John Carter - John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους (2012)Ηθοποιός ....Matai Shang 

Zero Dark Thirty (2012)Ηθοποιός ....George 

Black Gold - Το Χτύπημα του Γερακιού (2011)Ηθοποιός ....σουλτάνος Amar 

Green Lantern (2011)Ηθοποιός ....Sinestro 

The Eagle - Ο Αετός της Αυτοκρατορίας (2011)Ηθοποιός ....Guern 

The Guard - Εκτός Νόμου & Χρόνου (2011)Ηθοποιός ....Clive Cornell 

Tinker Tailor Soldier Spy - Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι (2011)Ηθοποιός ....Jim Prideaux 

Kick-Ass (2010)Ηθοποιός ....Frank D`Amico 

Robin Hood (2010)Ηθοποιός ....Σερ Godfrey 

The Way Back (2010)Ηθοποιός ....Khabarov 

Endgame (2009)Ηθοποιός ....Dr. Niel Barnard 

Sherlock Holmes (2009)Ηθοποιός ....λόρδος Henry Blackwood 

The Young Victoria - Βασίλισσα Βικτωρία: Τα Χρόνια της Νιότης (2009)Ηθοποιός ....Σερ John Conroy 

Babylon A.D. (2008)Ηθοποιός ....Finn 

Body of Lies - Η Πλεκτάνη (2008)Ηθοποιός ....Hani Salaam 

Flashbacks of a Fool - Ιδανικός Εραστής (2008)Ηθοποιός ....Mannie Miesel 

Good (2008)Ηθοποιός ....Philipp Bouhler 

Miss Pettigrew Lives for a Day - Η Μέρα που Αρχισα να Ζω (2008)Ηθοποιός ....Nick 

RocknRolla (2008)Ηθοποιός ....Archy 

Stardust - Αστερόσκονη (2007)Ηθοποιός ....πρίγκιπας Septimus 

Sunshine (2007)Ηθοποιός ....Pinbacker 

Scenes of a Sexual Nature - Σκηνές Σεξουαλικής Φύσης (2006)Ηθοποιός ....Louis 

Tristan & Isolde - Τριστάνος και Ιζόλδη (2006)Ηθοποιός ....λόρδος Wictred 

Oliver Twist - Ολιβερ Τουίστ (2005)Ηθοποιός ....Toby Crackit 

Revolver (2005)Ηθοποιός ....Sorter 

Syriana (2005)Ηθοποιός ....Mussawi 

It`s All About Love - Ολα για την Αγάπη (2003)Ηθοποιός ....Arthur 

Heartlands - Πορεία προς το Αγνωστο (2002)Ηθοποιός ....Ian 

Hotel (2001)Ηθοποιός ....Ferdinand 

To End All Wars - Αιχμάλωτοι Πολέμου (2001)Ηθοποιός ....Dusty Miller 

Sunshine (1999)Ηθοποιός ....Istvan Sors 

Fever Pitch - Πυρετώδης Κατάσταση (1997)Ηθοποιός ....Steve 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.