• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sudeikis, Jason



- Πραγματικό Όνομα:

Daniel Jason Sudeikis


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Σεπτεμβρίου 1975
- Τόπος Γέννησης: Fairfax, Virginia, USA
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

Downsizing - Μικρόκοσμος (2017)Ηθοποιός ....Dave Johnson 

Kodachrome - Ζωή σε Φιλμ (2017)Ηθοποιός ....Matt Ryder 

Permission (2017)Ηθοποιός ....Glenn 

Angry Birds - Angry Birds: Η Ταινία (2016)Ηθοποιός ....Red (φωνή) 

Colossal (2016)Ηθοποιός ....Oscar 

Masterminds - Οι Ανεγκέφαλοι (2016)Ηθοποιός ....Mike McKinney 

Mother`s Day - Γιορτή της Μητέρας (2016)Ηθοποιός ....Bradley 

Race - Ο Ανθρωπος που Ταπείνωσε τον Χίτλερ (2016)Ηθοποιός ....Larry Snyder 

The Devil and the Deep Blue Sea (2016)Ηθοποιός ....Henry 

Sleeping with Other People - Ερωτας Χωρίς Δεσμεύσεις (2015)Ηθοποιός ....Jake 

Tumbledown - Καινούργια Αρχή (2015)Ηθοποιός ....Andrew McDonnell 

Horrible Bosses 2 - Αφεντικά για Σκότωμα 2 (2014)Ηθοποιός ....Kurt Buckman 

Drinking Buddies - Ποτέ Μη Λες Ποτά (2013)Ηθοποιός ....Gene Dentler 

Epic - Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους (2013)Ηθοποιός ....Bomba (φωνή) 

Movie 43 (2013)Ηθοποιός ....Batman 

We`re the Millers - Οικογένεια Μίλερ (2013)Ηθοποιός ....David Clark 

The Campaign - Οι Υποψήφιοι (2012)Ηθοποιός ....Mitch Wilson 

A Good Old Fashioned Orgy (2011)Ηθοποιός ....Eric Keppler 

Hall Pass - Εργένηδες για μια Εβδομάδα (2011)Ηθοποιός ....Fred Searing 

Horrible Bosses - Αφεντικά για Σκότωμα (2011)Ηθοποιός ....Kurt Buckman 

Going the Distance - Από Μακριά και Αγαπημένοι (2010)Ηθοποιός ....Box Saunders 

The Bounty Hunter - Επικηρύσσοντας την Πρώην (2010)Ηθοποιός ....Stewart 

Semi-Pro - Ο Ασχετ-Ball (2008)Ηθοποιός ....φαν των νάτσο 

The Rocker (2008)Ηθοποιός ....David Marshall 

What Happens in Vegas - Τζακ Ποτ στον Ερωτα (2008)Ηθοποιός ....Mason 

Bill - Οταν Συνάντησε τον Μπιλ (2007)Ηθοποιός ....Jim Whittman 

The Ten - Παρά... Δέκα (2007)Ηθοποιός ....Tony Contiella 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.