• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Swain, Dominique



- Πραγματικό Όνομα:

Dominique Ariane Swain


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Αυγούστου 1980
- Τόπος Γέννησης: Malibu, California, USA
- Ύψος: 173 cm.



- Φιλμογραφία:

6 Ways to Die - 6 Τρόποι για να Πεθάνεις (2015)Ηθοποιός ....Steph Garcia 

Road to Nowhere (2010)Ηθοποιός ....Nathalie Post 

Alpha Dog - Μοιραία Απαγωγή (2006)Ηθοποιός ....Susan Hartunian 

The Freediver (2004)Ηθοποιός ....Maggie 

Pumpkin - Ο Θρίαμβος της Αγάπης (2002)Ηθοποιός ....Jeanine Kryszinsky 

Face/Off - Αδίστακτα/Πρόσωπα (1997)Ηθοποιός ....Jamie Archer 

Lolita - Λολίτα (1997)Ηθοποιός ....Dolores `Lolita` Haze 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.