• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Swank, Hilary



- Πραγματικό Όνομα:

Hilary Ann Swank


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Ιουλίου 1974
- Τόπος Γέννησης: Bellingham, Washington, USA
- Ύψος: 168 cm.



- Φιλμογραφία:

55 Steps (2017)Ηθοποιός ....Colette Hughes 

Logan Lucky (2017)Ηθοποιός ....πράκτορας Sarah Grayson 

Spark (2016)Ηθοποιός ....η βασίλισσα (φωνή) 

The Homesman - Μέχρι το Τέλος (2014)Ηθοποιός ....Mary Bee Cuddy 

You`re Not You (2014)Ηθοποιός ....Kate 

"Παραγωγός   

New Year`s Eve (2011)Ηθοποιός ....Claire Morgan 

Something Borrowed - Φιλίες & Ερωτες (2011)Παραγωγός   

The Resident - Ποτέ Δεν Είσαι Μόνη (2011)Ηθοποιός ....Δρ Juliet Devereau 

"Παραγωγός   

Conviction - Τεκμήριο Ενοχής (2010)Ηθοποιός ....Betty Anne Waters 

"Παραγωγός   

Amelia - Αμέλια (2009)Ηθοποιός ....Amelia Earhart 

"Παραγωγός   

Birds of America - Τρεις Λαλούν... και Δυο Χορεύουν (2008)Ηθοποιός ....Laura 

Freedom Writers (2007)Ηθοποιός ....Erin Gruwell 

"Παραγωγός   

P.S. I Love You - Υ.Γ. Σ`Αγαπώ (2007)Ηθοποιός ....Holly Kennedy 

The Reaping - Οι Δέκα Πληγές (2007)Ηθοποιός ....Katherine Winter 

Fabulous! The Story of Queer Cinema - Η Ιστορία του Queer Σινεμά (2006)Ηθοποιός ....η ίδια 

The Black Dahlia - Η Μαύρη Ντάλια (2006)Ηθοποιός ....Madeleine Linscott 

Million Dollar Baby (2004)Ηθοποιός ....Margaret `Maggie` FitzgeraldAcademy Award Winner

11:14 (2003)Ηθοποιός ....Buzzy 

"Παραγωγός   

The Core - Ο Πυρήνας: Αποστολή στο Κέντρο της Γης (2003)Ηθοποιός ....Rebecca `Beck` Childs 

Insomnia (2002)Ηθοποιός ....Ellie Burr 

The Affair of the Necklace - Επιχείρηση Περιδέραιο (2001)Ηθοποιός ....Jeanne St. Remy de Valois 

The Gift - Το Χάρισμα (2000)Ηθοποιός ....Valerie Barksdale 

Boys Don`t Cry (1999)Ηθοποιός ....Brandon TeenaAcademy Award Winner

The Next Karate Kid - Καράτε Κιντ: Η Νέα Γενιά (1994)Ηθοποιός ....Julie Pierce 

Buffy the Vampire Slayer - Μπάφι, η Βαμπιροφόνισσα (1992)Ηθοποιός ....Kimberly 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.