• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Syson, Lucinda






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Blade Runner 2049 (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Mummy - Η Μούμια (2017)Υπεύθυνος Cast   

Wonder Woman (2017)Υπεύθυνος Cast   

Eat Locals - Φρέσκο Αίμα (2016)Υπεύθυνος Cast   

Shut In - Εγκλωβισμένη (2016)Υπεύθυνος Cast   

Legend - Δίδυμοι Θρύλοι (2015)Υπεύθυνος Cast   

Mission: Impossible-Rogue Nation - Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Εθνος (2015)Υπεύθυνος Cast   

Edge of Tomorrow - Στα Ορια του Αύριο (2014)Υπεύθυνος Cast   

Hercules - Ηρακλής (2014)Υπεύθυνος Cast   

Jack Ryan: Shadow Recruit - Τζακ Ράιαν: Πρώτη Αποστολή (2014)Υπεύθυνος Cast   

Furious 6 - Fast & Furious 6: Μαχητές των Δρόμων (2013)Υπεύθυνος Cast   

I Give It a Year - Ενας Χρόνος Είναι Αρκετός (2013)Υπεύθυνος Cast   

Cloud Atlas (2012)Υπεύθυνος Cast   

Gambit - Εντιμότατοι Απατεώνες (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Raven - Το Κοράκι (2012)Υπεύθυνος Cast   

Unknown - Ο Αγνωστος (2011)Υπεύθυνος Cast   

W.E. (2011)Υπεύθυνος Cast   

X-Men: First Class - X-Men: Η Πρώτη Γενιά (2011)Υπεύθυνος Cast   

Clash of the Titans - Η Τιτανομαχία (2010)Υπεύθυνος Cast   

Kick-Ass (2010)Υπεύθυνος Cast   

Ninja Assassin - Το Αγγιγμα του Δολοφόνου (2009)Υπεύθυνος Cast   

Speed Racer (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Bank Job - The Bank Job: Το Μεγάλο Κόλπο (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Dark Knight - Ο Σκοτεινός Ιππότης (2008)Υπεύθυνος Cast   

Stardust - Αστερόσκονη (2007)Υπεύθυνος Cast   

Arthur et les Minimoys - Ο Αρθουρ και οι Μινιμόι (2006)Υπεύθυνος Cast   

Children of Men - Τα Παιδιά των Ανθρώπων (2006)Υπεύθυνος Cast   

V for Vendetta (2006)Υπεύθυνος Cast   

Batman Begins (2005)Υπεύθυνος Cast   

Goal! - Γκολ! (2005)Υπεύθυνος Cast   

Syriana (2005)Υπεύθυνος Cast   

Alexander - Αλέξανδρος (2004)Υπεύθυνος Cast   

Troy - Τροία (2004)Υπεύθυνος Cast   

Michel Vaillant - Οδηγώντας στα Ορια (2003)Υπεύθυνος Cast   

The League of Extraordinary Gentlemen - Η Συμμαχία (2003)Υπεύθυνος Cast   

Ali G Indahouse - Ο Αλι Τζι στη Βουλή (2002)Υπεύθυνος Cast   

Equilibrium - Ανθρώπινο Μίσος (2002)Υπεύθυνος Cast   

Swept Away - Η Κυρία και ο Ναύτης (2002)Υπεύθυνος Cast   

Spy Game - Παιχνίδι Κατασκόπων (2001)Υπεύθυνος Cast   

Harrison`s Flowers - Λουλούδια του Πολέμου (2000)Υπεύθυνος Cast   

Snatch - Η Αρπαχτή (2000)Υπεύθυνος Cast   

Entrapment - Διπλή Παγίδα (1999)Υπεύθυνος Cast   

The Messenger: The Story of Joan of Arc - Ιωάννα της Λωραίνης (1999)Υπεύθυνος Cast   

EverAfter - Παραμυθένιος Ερωτας (1998)Υπεύθυνος Cast   

The Fifth Element - Το Πέμπτο Στοιχείο (1997)Υπεύθυνος Cast   

Brothers in Trouble - Σύντροφοι στη Συμφορά (1995)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.