• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Tagawa, Cary-Hiroyuki






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Σεπτεμβρίου 1950
- Τόπος Γέννησης: Tokyo, Japan
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Tagawa, Sally


- Φιλμογραφία:

Kubo and the Two Strings - Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές (2016)Ηθοποιός ....Hashi (φωνή) 

Little Boy (2015)Ηθοποιός ....Hashimoto 

Skin Trade (2014)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Khat 

47 Ronin (2013)Ηθοποιός ....σογκούν Tsunayoshi 

Tekken (2010)Ηθοποιός ....Heihachi Mishima 

Hachiko: A Dog`s Story - Hachiko: Η Ιστορία ενός Σκύλου (2009)Ηθοποιός ....Ken Fujiyoshi 

Ligeia - Ο Τάφος (2009)Ηθοποιός ....Len Burris 

Balls of Fury - Τα Μπαλάκια της Οργής (2007)Ηθοποιός ....μυστηριώδης Ασιάτης 

Elektra - Ηλέκτρα (2005)Ηθοποιός ....Roshi 

Memoirs of a Geisha - Αναμνήσεις μιας Γκέισας (2005)Ηθοποιός ....ο βαρόνος 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....Minoru Genda 

Planet of the Apes - Ο Πλανήτης των Πιθήκων (2001)Ηθοποιός ....στρατηγός Krull 

The Art of War - Η Τέχνη του Πολέμου (2000)Ηθοποιός ....David Chan 

Snow Falling on Cedars - Χιόνι Πάνω στους Κέδρους (1999)Ηθοποιός ....Zenhichi Miyamoto 

Vampires - Βαμπίρ (1998)Ηθοποιός ....David Deyo 

The Phantom - Φάντομ (1996)Ηθοποιός ....The Great Kabai Sengh 

Mortal Kombat - Θανάσιμη Μάχη (1995)Ηθοποιός ....Shang Tsung 

Picture Bride - Συνοικέσιο (1994)Ηθοποιός ....Kanzaki 

Rising Sun - Ανατέλλων Ηλιος (1993)Ηθοποιός ....Edward `Eddie` Sakamura 

American Me - Στην Κόλαση του Λος Αντζελες (1992)Ηθοποιός ....El Japo 

Showdown in Little Tokyo - Σκληρή Αναμέτρηση στο Μικρό Τόκιο (1991)Ηθοποιός ....Funekei Yoshida 

Licence to Kill - Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Προσωπική Εκδίκηση (1989)Ηθοποιός ....Kwang 

Twins - Οι Δίδυμοι (1988)Ηθοποιός ....απωανατολίτης 

The Last Emperor - Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας (1987)Ηθοποιός ....Chang 

Big Trouble in Little China - Χαμός στην Τσάιναταουν (1986)Ηθοποιός ....μαχητής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.