• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Tamahori, Lee






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 22 Απριλίου 1950
- Τόπος Γέννησης: Wellington, New Zealand




- Φιλμογραφία:

Emperor (2018)Σκηνοθετης   

Mahana - Ο Πατριάρχης (2016)Σκηνοθετης   

The Devil`s Double (2011)Σκηνοθετης   

Next (2007)Σκηνοθετης   

xXx: State of the Union - xXx: Ο Απόλυτος Πράκτορας 2 (2005)Σκηνοθετης   

Tell Them Who You Are (2004)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Die Another Day - Πέθανε μια Αλλη Μέρα (2002)Σκηνοθετης   

Along Came a Spider - Η Μέθοδος της Αράχνης (2001)Σκηνοθετης   

The Edge - Παιχνίδια Επιβίωσης (1997)Σκηνοθετης   

Mulholland Falls - Εντολή εν Λευκώ (1996)Σκηνοθετης   

Once Were Warriors - Ηταν Κάποτε Πολεμιστές (1994)Σκηνοθετης   

The Quiet Earth (1985)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Merry Christmas Mr. Lawrence - Καλά Χριστούγεννα, Κύριε Λώρενς (1983)Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.