• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Thomas, Henry



- Πραγματικό Όνομα:

Henry Jackson Thomas Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Σεπτεμβρίου 1971
- Τόπος Γέννησης: San Antonio, Texas, USA
- Ύψος: 182 cm.
- Σύζυγος: Zielcke, Marie


- Φιλμογραφία:

Gerald`s Game (2017)Ηθοποιός ....Tom Mahout 

Ouija: Origin of Evil - Ouija: Η Πηγή του Κακού (2016)Ηθοποιός ....πάτερ Tom 

Big Sur (2013)Ηθοποιός ....Philip Whalen 

The Last Ride (2012)Ηθοποιός ....Κος Wells / Hank Williams 

Dear John - Αγαπημένε μου Τζον (2010)Ηθοποιός ....Tim Wheddon 

Don`t Look Up - Κοίτα Χαμηλά (2009)Ηθοποιός ....Josh Petri 

Dead Birds - Νεκρά Πουλιά (2004)Ηθοποιός ....William 

11:14 (2003)Ηθοποιός ....Jack 

I Capture the Castle - Αιχμάλωτη Καρδιά (2003)Ηθοποιός ....Simon Cotton 

Gangs of New York - Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης (2002)Ηθοποιός ....Johnny Sirocco 

The Quickie - Η Απειλή (2001)Ηθοποιός ....Alex 

All the Pretty Horses - Ολα τα Ομορφα Αλογα (2000)Ηθοποιός ....Lacey Rawlins 

Niagara, Niagara - Niagara Niagara (1997)Ηθοποιός ....Seth 

Suicide Kings - Συμφωνία με τον Διάβολο (1997)Ηθοποιός ....Avery Chasten 

Legends of the Fall - Θρύλοι του Πάθους (1994)Ηθοποιός ....Samuel Ludlow 

Fire in the Sky - Φωτιά στον Ουρανό (1993)Ηθοποιός ....Greg Hayes 

Valmont - Βαλμόν (1989)Ηθοποιός ....Danceny 

E.T. the Extra-Terrestrial - Ε.Τ. ο Εξωγήινος (1982)Ηθοποιός ....Elliott 

Raggedy Man - Ο Ρακοσυλλέκτης (1981)Ηθοποιός ....Harry 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.