• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Thompson, Fred Dalton



- Πραγματικό Όνομα:

Freddie Dalton Thompson


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Αυγούστου 1942
- Τόπος Γέννησης: Sheffield, Alabama, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 01 Νοεμβρίου 2015
- Ύψος: 198 cm.
- Σύζυγος: Thompson, Jeri Kehn

- Φιλμογραφία:

God`s Not Dead 2 (2016)Ηθοποιός ....πάστορας 

90 Minutes in Heaven - 90 Λεπτά στον Παράδεισο (2015)Ηθοποιός ....Jay B. Perkins 

Persecuted - Κυνηγημένος (2014)Ηθοποιός ....Δρ Charles Luther 

Sinister (2012)Ηθοποιός ....σερίφης 

The Last Ride (2012)Ηθοποιός ....O`Keefe 

Secretariat - Μεγάλο Φαβορί (2010)Ηθοποιός ....Bull Hancock 

Racing Stripes - Στράιπς, ο Πρωταθλητής (2005)Ηθοποιός ....Sir Trenton (φωνή) 

Baby`s Day Out - Ο Μπόμπιρας Ξεπόρτισε (1994)Ηθοποιός ....πράκτορας Dale Grissom 

Born Yesterday - Θηλυκό Μυαλό (1993)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Hedges 

In the Line of Fire - Η Δεύτερη Ευκαιρία (1993)Ηθοποιός ....Harry Sargent 

Aces: Iron Eagle III - Ατσαλένιος Αετός 3 (1992)Ηθοποιός ....Stockman 

Thunderheart - Η Καρδιά του Κεραυνού (1992)Ηθοποιός ....William Dawes 

White Sands - Ο Θάνατος Σταμάτησε στην Ερημο (1992)Ηθοποιός ....έμπορος όπλων 

Cape Fear - Το Ακρωτήρι του Φόβου (1991)Ηθοποιός ....Tom Broadbent 

Class Action - Δικαστική Πλάνη (1991)Ηθοποιός ....Δρ Getchell 

Curly Sue - Ενα Γλυκό Κορίτσι; (1991)Ηθοποιός ....Bernard Oxbar 

Flight of the Intruder - Παράτολμη Πτήση (1991)Ηθοποιός ....στρατοδίκης 

Days of Thunder - Μέρες Κεραυνού (1990)Ηθοποιός ....Big John 

Die Hard 2 - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 2 (1990)Ηθοποιός ....Ed Trudeau 

The Hunt for Red October - Το Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη (1990)Ηθοποιός ....υποναύαρχος Joshua Painter 

Fat Man and Little Boy - Οι Ανθρωποι της Σκιάς (1989)Ηθοποιός ....Melrose Hayden Barry 

Feds - Αστυνομικίνες της Συμφοράς (1988)Ηθοποιός ....Bill Bilecki 

No Way Out - Αδιέξοδο (1987)Ηθοποιός ....διευθυντής Marshall 

Marie - Marie: Μια Αληθινή Ιστορία (1985)Ηθοποιός ....ο ίδιος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.