• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Trovajoli, Armando






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Σεπτεμβρίου 1917
- Τόπος Γέννησης: Rome, Lazio, Italy
- Hμερομηνία Θανάτου: 28 Φεβρουαρίου 2013
- Σύζυγος: Sapienza, Maria Paola


- Φιλμογραφία:

La Cena - Το Δείπνο (1998)Συνθέτης   

Splendor - Σπλέντορ (1989)Συνθέτης   

La Famiglia - Η Οικογένεια (1987)Συνθέτης   

Maccheroni - Μακαρόνι (1985)Συνθέτης   

La Nuit de Varennes - Η Νύχτα της Βαρέν (1982)Συνθέτης   

Passione d`Amore (1981)Συνθέτης   

La Terrazza - Η Ταράτσα (1980)Συνθέτης   

I Nuovi Mostri - Μοντέρνα Τέρατα (1977)Συνθέτης   

Una Giornata Particolare - Μια Ξεχωριστή Μέρα (1977)Συνθέτης   

Brutti, Sporchi e Cattivi - Βίαιοι, Βρώμικοι και Κακοί (1976)Συνθέτης   

Telefoni Bianchi - Το Καρνέ με τα «Πονηρά» Τηλέφωνα (1976)Συνθέτης   

C`Eravamo Tanto Amati (1974)Συνθέτης   

Profumo di Donna - Αρωμα Γυναίκας (1974)Συνθέτης   

Dramma della Gelosia: Tutti i Particolari in Cronaca - Δράμα Ζηλοτυπίας (1970)Συνθέτης   

Il Commissario Pepe - Ο Αστυνόμος Πεπέ (1969)Συνθέτης   

Casanova `70 - Καζανόβας 70 (1965)Συνθέτης   

Matrimonio all`Italiana - Γάμος αλά Ιταλικά (1964)Συνθέτης   

I Mostri - Τα Τέρατα (1963)Συνθέτης   

Ieri, Oggi, Domani - Χθες, Σήμερα, Αύριο (1963)Ηθοποιός ....Giorgio Ferrario 

"Συνθέτης   

La Visita - Ο Επισκέπτης (1963)Συνθέτης   

La Grande Olimpiade - Η Μεγάλη Ολυμπιάς (1961)Συνθέτης   

La Ciociara - Η Ατιμασμένη (1960)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.