• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Tuck, Jessica



- Πραγματικό Όνομα:

Jessica Ines Tuck


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Φεβρουαρίου 1963
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

Super 8 (2011)Ηθοποιός ....Κα Kaznyk 

Crossing Over - Παράνομες Πράξεις (2009)Ηθοποιός ....Elaine 

High School Musical 2 (2007)Ηθοποιός ....Κα Evans 

Wild Hogs - Οι Χαρλεάδες (2007)Ηθοποιός ....μητέρα 

Secretary - Η Γραμματέας (2002)Ηθοποιός ....Tricia O`Connor 

Batman Forever - Μπάτμαν για Πάντα (1995)Ηθοποιός ....τηλεπαρουσιάστρια 

Rising Sun - Ανατέλλων Ηλιος (1993)Ηθοποιός ....βοηθός γερουσιαστή 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.