• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Turman, Glynn



- Πραγματικό Όνομα:

Glynn Russell Turman


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Ιανουαρίου 1946
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Σύζυγος: Allen, Joann



- Φιλμογραφία:

Race - Ο Ανθρωπος που Ταπείνωσε τον Χίτλερ (2016)Ηθοποιός ....Harry Davis 

John Dies at the End (2012)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Laurence Appleton 

Super 8 (2011)Ηθοποιός ....Δρ Woodward 

Burlesque (2010)Ηθοποιός ....Harold Saint 

Takers - Ασύλληπτη Συμμορία (2010)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Duncan 

Sahara - Σαχάρα (2005)Ηθοποιός ....Δρ Frank Hopper 

Men of Honor - Κώδικας Τιμής (2000)Ηθοποιός ....Floyd 

Deep Cover - Σκοτεινός Αντίπαλος (1992)Ηθοποιός ....Russell Stevens Sr. 

Gremlins - Γκρέμλινς (1984)Ηθοποιός ....Roy Hanson 

The Serpent`s Egg - Το Αυγό του Φιδιού (1977)Ηθοποιός ....Monroe 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.