• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Umebayashi, Shigeru






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Φεβρουαρίου 1951
- Τόπος Γέννησης: Kitakyushu, Japan




- Φιλμογραφία:

Φρανκενστάιν REC - Frankenstein REC (2018)Συνθέτης   

Love Me Not (2017)Συνθέτης   

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)Συνθέτης   

La Novia - Ματωμένος Γάμος (2015)Συνθέτης   

Yi Dai Zong Shi - The Grandmaster (2013)Συνθέτης   

Trishna - Αγάπη Δίχως Αύριο (2011)Συνθέτης   

Su Qi-Er - Θρυλικός Μαχητής (2010)Συνθέτης   

Absurdistan - Παραλογιστάν (2008)Συνθέτης   

Incendiary - Τυφλή Επίθεση (2008)Συνθέτης   

A Simple Love Story (2007)Συνθέτης   

Hannibal Rising - Hannibal: Η Αρχή (2007)Συνθέτης   

Daisy (2006)Συνθέτης   

Fang Xiang Zhi Lu - The Road (2006)Συνθέτης   

Huo Yuanjia - Ατρωτος (2006)Συνθέτης   

Man Cheng Jin Dai Huang Jin Jia - Η Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού (2006)Συνθέτης   

2046 (2004)Συνθέτης   

Shi Mian Mai Fu - Τα Ιπτάμενα Στιλέτα (2004)Συνθέτης   

Zhou Yu de Huo Che - Οι Εραστές του Τρένου (2002)Συνθέτης   

Shojo - Μια Εφηβη (2001)Συνθέτης   

Faa Yeung Nin Wa - Ερωτική Επιθυμία (2000)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.