• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Vargas, Jacob






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Αυγούστου 1971
- Τόπος Γέννησης: Michoacan, Mexico
- Ύψος: 169 cm.
- Σύζυγος: Arzate, Sylvia


- Φιλμογραφία:

Beyond Skyline (2017)Ηθοποιός ....Garcia 

Middle School: The Worst Years of My Life - Σχολικά Γυμνάσια (2016)Ηθοποιός ....(φωνές) 

The 33 - 33 Ψυχές (2015)Ηθοποιός ....Edison `Elvis` Pena 

Cesar Chavez (2014)Ηθοποιός ....Richard Chavez 

Heaven Is for Real - Ο Παράδεισος Είναι Αληθινός (2014)Ηθοποιός ....Michael 

Go for Sisters (2013)Ηθοποιός ....Navajas 

Devil (2010)Ηθοποιός ....Ramirez 

Death Race - Κούρσα Θανάτου (2008)Ηθοποιός ....Gunner 

Are We Done Yet? - Σπίτι της Συμφοράς (2007)Ηθοποιός ....Mike 

The Death and Life of Bobby Z - Bobby Z (2007)Ηθοποιός ....Jorge Escobar 

The Hills Have Eyes II - Αίμα στους Λόφους 2 (2007)Ηθοποιός ....Crank 

Bobby (2006)Ηθοποιός ....Miguel 

Jarhead - Σύρριζα (2005)Ηθοποιός ....Juan Cortez 

The Wendell Baker Story - Κατάδικος του Ερωτα (2005)Ηθοποιός ....Reyes Morales 

Flight of the Phoenix - Η Πτήση του Φοίνικα (2004)Ηθοποιός ....Sammi 

Dragonfly - Μήνυμα Σιωπής (2002)Ηθοποιός ....Victor 

Dr. Dolittle 2 - Ο Γιατρός Ξανατρελάθηκε (2001)Ηθοποιός ....Pepito (φωνή) 

Next Friday - Καυτή Προθεσμία (2000)Ηθοποιός ....Joker 

Traffic (2000)Ηθοποιός ....Manolo Sanchez 

The Hi-Lo Country - Η Πόλη του Πάθους (1998)Ηθοποιός ....Delfino Mondragon 

Romy and Michele`s High School Reunion - Ρόμι και Μισέλ (1997)Ηθοποιός ....Ramon 

Selena - Σελίνα (1997)Ηθοποιός ....Abie Quintanilla 

Crimson Tide - Κρίμσον Τάιντ (1995)Ηθοποιός ....χειριστής σόναρ 

Get Shorty - Πιάστε τον Κοντό (1995)Ηθοποιός ....Yayo Portillo 

My Family - Η Οικογένεια μου (1995)Ηθοποιός ....Jose Sanchez (νεαρός) 

Mi Vida Loca - Η Τρελή Ζωή μου (1993)Ηθοποιός ....Ernesto 

American Me - Στην Κόλαση του Λος Αντζελες (1992)Ηθοποιός ....Paulito 

Gas, Food Lodging - Κόσμος Δίχως Ονειρα (1992)Ηθοποιός ....Javier 

Little Nikita - Κατάσκοποι Δίχως Πρόσωπο (1988)Ηθοποιός ....Miguel 

The Principal - Οι Απειθάρχητοι (1987)Ηθοποιός ....Arturo Diego 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.