• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ventimiglia, Milo



- Πραγματικό Όνομα:

Milo Anthony Ventimiglia


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Ιουλίου 1977
- Τόπος Γέννησης: Anaheim, California, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

Second Act - Μια Δεύτερη Ευκαιρία (2018)Ηθοποιός ....Trey 

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....Barry Bubatzi 

Wild Card - Τζόκερ (2015)Ηθοποιός ....Danny DeMarco 

Grace of Monaco - Γκρέις του Μονακό (2014)Ηθοποιός ....Rupert Allan 

Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2 (2013)Ηθοποιός ....Milo 

Killing Season - Η Εποχή των Δολοφόνων (2013)Ηθοποιός ....Chris Ford 

Kiss of the Damned (2012)Ηθοποιός ....Paolo 

That`s My Boy - Μπράβο, Αγόρι μου... (2012)Ηθοποιός ....Chad 

The Divide (2011)Ηθοποιός ....Josh 

Armored - Πάνοπλοι (2009)Ηθοποιός ....Eckehart 

Gamer (2009)Ηθοποιός ....Rick Rape 

Pathology - Εγκληματική Παθολογία (2008)Ηθοποιός ....Ted Grey 

Rocky Balboa (2006)Ηθοποιός ....Robert Balboa Jr. 

Stay Alive (2006)Ηθοποιός ....Loomis Crowley 

Cursed - Οι Καταραμένοι (2005)Ηθοποιός ....Bo 

She`s All That - Το Κορίτσι των Ονείρων σας (1999)Ηθοποιός ....ποδοσφαιριστής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.