• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Virkler, Dennis






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

The Ottoman Lieutenant - Ερωτας στα Χρόνια του Πολέμου (2017)Μοντάζ   

Shark Night 3D (2011)Μοντάζ   

The Wolfman - Ο Λυκάνθρωπος (2010)Μοντάζ   

The Guardian - Ο Φύλακας (2006)Μοντάζ   

Into the Blue (2005)Μοντάζ   

The Fog - Η Ομίχλη (2005)Μοντάζ   

The Chronicles of Riddick - Τα Χρονικά του Σκότους (2004)Μοντάζ   

Daredevil (2003)Μοντάζ   

Collateral Damage - Θανάσιμη Καταδίωξη (2002)Μοντάζ   

The Adventures of Rocky & Bullwinkle - Τρελές Περιπέτειες στη Λοξολάνδη (2000)Μοντάζ   

Batman & Robin - Μπάτμαν & Ρόμπιν (1997)Μοντάζ   

The Devil`s Own - Ο Τρομοκράτης (1997)Μοντάζ   

Batman Forever - Μπάτμαν για Πάντα (1995)Μοντάζ   

The Fugitive - Ο Φυγάς (1993)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Under Siege - Σε Κατάσταση Πολιορκίας (1992)Μοντάζ   

The Hunt for Red October - Το Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη (1990)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Gorky Park - Εγκλημα στο Γκόρκι Παρκ (1983)Μοντάζ   

Airplane II: The Sequel - Μια Απίθανη Πτήση Νο 2: Το Θεότρελο Ταξίδι (1982)Μοντάζ   

Xanadu - Ξαναντού (1980)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.