• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Vogel, Mike






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 17 Ιουλίου 1979
- Τόπος Γέννησης: Abington, Pennsylvania, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Vogel, Courtney


- Φιλμογραφία:

The Case for Christ (2017)Ηθοποιός ....Lee Strobel 

McCanick (2013)Ηθοποιός ....Floyd Intrator 

The Help - Υπηρέτριες (2011)Ηθοποιός ....Johnny Foote 

What`s Your Number? - 20 Υποψήφιοι Γαμπροί (2011)Ηθοποιός ....Dave Hansen 

Blue Valentine (2010)Ηθοποιός ....Bobby 

She`s Out of My League - Δεν Είναι για τα Μούτρα σου (2010)Ηθοποιός ....Jack 

Across the Hall (2009)Ηθοποιός ....Julian 

Cloverfield (2008)Ηθοποιός ....Jason Hawkins 

The Deaths of Ian Stone - Αύριο θα... Ξαναπεθάνεις (2007)Ηθοποιός ....Ian Stone 

Poseidon (2006)Ηθοποιός ....Christian Sanders 

Havoc - Σκοτεινός Κόσμος (2005)Ηθοποιός ....Toby 

Rumor Has It... - Οι Φήμες Λένε... (2005)Ηθοποιός ....Blake Burroughs 

The Sisterhood of the Traveling Pants - Ενα Μπλου Τζιν για Τέσσερις (2005)Ηθοποιός ....Eric 

Grind - Οι Ασοι του Skateboard (2003)Ηθοποιός ....Eric Rivers 

The Texas Chainsaw Massacre - Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι (2003)Ηθοποιός ....Andy 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.