• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Wagner, Karyn



- Πραγματικό Όνομα:

Karyn Elizabeth Wagner


- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Basmati Blues (2017)Κοστούμια   

Mr. Church (2016)Κοστούμια   

Ride - Μάθε Μαμά μου Σερφ (2015)Κοστούμια   

Cake (2014)Κοστούμια   

The Identical (2014)Κοστούμια   

Decoding Annie Parker - Δύο Αποφασισμένες Γυναίκες (2013)Κοστούμια   

Love and Honor - Αγάπη και Αφοσίωση (2013)Κοστούμια   

Lovelace - Λίντα Λάβλεϊς, το Βαθύ Λαρύγγι (2013)Κοστούμια   

The Last of Robin Hood - Ενας Μοιραίος Εραστής (2013)Κοστούμια   

Make It Happen - Χόρεψε τα Ονειρα σου (2008)Κοστούμια   

Home of the Brave - Οι Σημαδεμένοι (2006)Κοστούμια   

The Notebook - Το Ημερολόγιο (2004)Κοστούμια   

The Salton Sea - Κύματα Οργής (2002)Κοστούμια   

The Majestic - Κινηματογράφος Majestic (2001)Κοστούμια   

The Green Mile - Το Πράσινο Μίλι (1999)Κοστούμια   

Meet the Deedles - Τα Βλακόμουτρα (1998)Κοστούμια   

Eve`s Bayou - Το Μπαγιού της Εύας (1997)Κοστούμια   

The Underneath - Απόκρυφα Πάθη (1995)Κοστούμια   

Hard Target - Δύσκολος Στόχος (1993)Κοστούμια   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.