• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Wakefield, Rhys






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Νοεμβρίου 1988
- Τόπος Γέννησης: Cairns, Queensland, Australia
- Ύψος: 176 cm.



- Φιλμογραφία:

Cardboard Boxer (2016)Ηθοποιός ....J.J. 

Paint It Black (2016)Ηθοποιός ....Michael 

Endless Love - Ατελείωτη Αγάπη (2014)Ηθοποιός ....Keith Butterfield 

+1 - Plus One (2013)Ηθοποιός ....David 

After the Dark - Πριν Πέσει το Σκοτάδι (2013)Ηθοποιός ....James 

The Purge - Κάθαρση (2013)Ηθοποιός ....ο αρχηγός 

Nobody Walks (2012)Ηθοποιός ....David 

Sanctum - Το Αδυτο (2011)Ηθοποιός ....Josh McGuire 

The Black Balloon - Το Μαύρο Μπαλόνι (2008)Ηθοποιός ....Thomas Mollison 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.