• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Warshofsky, David






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Φεβρουαρίου 1961
- Τόπος Γέννησης: San Francisco, California, USA




- Φιλμογραφία:

Beatriz at Dinner (2017)Ηθοποιός ....Grant 

Wilson (2017)Ηθοποιός ....Olsen 

Now You See Me 2 - Η Συμμορία των Μάγων 2 (2016)Ηθοποιός ....Cowan 

Stockholm, Pennsylvania (2015)Ηθοποιός ....Glen Dargon 

Taken 3 - Η Αρπαγή 3 (2015)Ηθοποιός ....Bernie Harris 

The Two Faces of January - Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου (2014)Ηθοποιός ....Paul Vittorio 

Captain Phillips (2013)Ηθοποιός ....Mike Perry 

Now You See Me - Η Συμμορία των Μάγων (2013)Ηθοποιός ....Cowan 

Lincoln - Λίνκολν (2012)Ηθοποιός ....William Hutton 

Small Apartments - Ενα Πτώμα, Ποιο Πτώμα (2012)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ McGee 

The Master (2012)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ 

Little Birds (2011)Ηθοποιός ....Joseph Hoffman 

The Future (2011)Ηθοποιός ....Marshall 

Fair Game - Παιχνίδια Συνωμοσίας (2010)Ηθοποιός ....Peter 

Unstoppable - Εχεις Μόνο 100 Λεπτά... Ασταμάτητο (2010)Ηθοποιός ....Judd Stewart 

Public Enemies - Δημόσιος Κίνδυνος (2009)Ηθοποιός ....δεσμοφύλακας Baker 

Taken - Η Αρπαγή (2008)Ηθοποιός ....Bernie Harris 

There Will Be Blood - Θα Χυθεί Αίμα (2007)Ηθοποιός ....H.M. Tilford 

Running Scared - Τρέξε Γρήγορα (2006)Ηθοποιός ....Lester 

Personal Velocity: Three Portraits - Τρεις Γυναίκες (2002)Ηθοποιός ....Kurt Wurtzle 

Welcome to Collinwood - Τα Σαΐνια του Κόλινγουντ (2002)Ηθοποιός ....Babitch 

Don`t Say a Word - Μην Πεις Λέξη (2001)Ηθοποιός ....Ryan 

Human Nature - Ανθρώπινη Φύση (2001)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

The Bone Collector - Συλλέκτης Οστών (1999)Ηθοποιός ....σύντροφος της Amelia 

The Minus Man (1999)Ηθοποιός ....Pate 

Face/Off - Αδίστακτα/Πρόσωπα (1997)Ηθοποιός ....πυροτεχνουργός 

G.I. Jane - Η Επίλεκτη (1997)Ηθοποιός ....εκπαιδευτής Johns 

Born on the Fourth of July - Γεννημένος την 4η Ιουλίου (1989)Ηθοποιός ....υπολοχαγός 

Family Business - Οικογενειακή Υπόθεση (1989)Ηθοποιός ....παρκαδόρος 

Last Exit to Brooklyn - Τελευταία Εξοδος στο Μπρούκλιν (1989)Ηθοποιός ....Mike 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.