• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Weiss, Jennifer






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

The Captive - Η Αιχμάλωτη (2014)Παραγωγός   

Foxfire - Ακόλαστη Συμμορία (2012)Παραγωγός   

Daydream Nation (2010)Παραγωγός   

Chloe - Υποψία (2009)Παραγωγός   

Adoration (2008)Παραγωγός   

Redacted - Εν Ψυχρώ (2007)Παραγωγός   

Away from Her - Υστερόγραφο μιας Σχέσης (2006)Παραγωγός   

In Between Days - Οι Μέρες Ανάμεσα (2006)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.