• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Willis, Bruce



- Πραγματικό Όνομα:

Walter Bruce Willis


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Μαρτίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Idar-Oberstein, Germany
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Heming, Emma


- Φιλμογραφία:

Glass (2019)Ηθοποιός ....David Dunn 

Acts of Violence (2018)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ James Avery 

Death Wish (2018)Ηθοποιός ....Paul Kersey 

First Kill (2017)Ηθοποιός ....αστυνόμος Howell 

Once Upon a Time in Venice - Κάποτε στην Καλιφόρνια (2017)Ηθοποιός ....Steve Ford 

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Ηθοποιός ....Jeffrey Hubert 

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Ηθοποιός ....Eddie 

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Ηθοποιός ....Leonard Turner 

Rock the Kasbah (2015)Ηθοποιός ....Bombay Brian 

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Ηθοποιός ....Julian Michaels 

Sin City: A Dame to Kill For - Αμαρτωλή Πόλη: Η Κυρία Θέλει Φόνο (2014)Ηθοποιός ....John Hartigan 

The Prince (2014)Ηθοποιός ....Omar 

A Good Day to Die Hard - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα (2013)Ηθοποιός ....John McClane 

"Παραγωγός   

G.I. Joe: Retaliation - G.I. Joe: Αντίποινα (2013)Ηθοποιός ....στρατηγός Joseph Colton 

Red 2 (2013)Ηθοποιός ....Francis `Frank` Moses 

Fire with Fire - Πολεμιστής της Φωτιάς (2012)Ηθοποιός ....Mike Cella 

Lay the Favorite - Κορώνα Γράμματα (2012)Ηθοποιός ....Dink Heimowitz 

Looper - Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο (2012)Ηθοποιός ....Joe (μεγαλύτερος) 

Moonrise Kingdom - Ο Ερωτας του Φεγγαριού (2012)Ηθοποιός ....αστυνόμος Sharp 

The Cold Light of Day - Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν (2012)Ηθοποιός ....Martin Shaw 

The Expendables 2 - Οι Αναλώσιμοι 2 (2012)Ηθοποιός ....Κος Church 

Catch .44 - Η Συναλλαγή (2011)Ηθοποιός ....Mel 

Setup (2011)Ηθοποιός ....Jack Biggs 

Cop Out - Οι Μπάτσοι της Συμφοράς (2010)Ηθοποιός ....Jimmy Monroe 

I`m Still Here (2010)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Red - RED: Πράκτορες Παροπλισμένοι Αλλά Πάντα Επικίνδυνοι (2010)Ηθοποιός ....Francis `Frank` Moses 

The Expendables - Οι Αναλώσιμοι (2010)Ηθοποιός ....Κος Church 

Surrogates - Αντικαταστάτες (2009)Ηθοποιός ....Tom Greer 

Assassination of a High School President - Σκάνδαλα στο Σχολείο (2008)Ηθοποιός ....διευθυντής Jared T. Kirkpatrick 

Shine a Light (2008)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

What Just Happened - Κοίτα Τι Εγινε (2008)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Live Free or Die Hard - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0 (2007)Ηθοποιός ....John McClane 

Nancy Drew - Νάνσυ Ντρου (2007)Ηθοποιός ....Bruce 

Perfect Stranger - Η Αποπλάνηση ενός Ξένου (2007)Ηθοποιός ....Harrison Hill 

Planet Terror (2007)Ηθοποιός ....υπολοχαγός Muldoon 

16 Blocks - 16 Τετράγωνα (2006)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Jack Mosley 

Alpha Dog - Μοιραία Απαγωγή (2006)Ηθοποιός ....Sonny Truelove 

Fast Food Nation (2006)Ηθοποιός ....Harry Rydell 

Lucky Number Slevin - Το Στοίχημα του Σλέβιν (2006)Ηθοποιός ....Κος Goodkat/Smith 

Over the Hedge - Πέρα από το Φράχτη (2006)Ηθοποιός ....RJ (φωνή) 

The Astronaut Farmer - Ενας Αγρότης στο Διάστημα (2006)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Doug Masterson 

Hostage - Διπλή Ομηρία (2005)Ηθοποιός ....Jeff Talley 

"Παραγωγός   

Sin City - Αμαρτωλή Πόλη (2005)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ John Hartigan 

Ocean`s Twelve - Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Whole Ten Yards - Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας Ξαναχτυπά (2004)Ηθοποιός ....Jimmy `The Tulip` Tudeski 

Charlie`s Angels: Full Throttle - Οι Αγγελοι του Τσάρλι: Δράση Πέρα από τα Ορια (2003)Ηθοποιός ....William Rose Bailey 

Rugrats Go Wild - Τα Ράγκρατς Τρελάθηκαν (2003)Ηθοποιός ....Spike (φωνή) 

Tears of the Sun - Τα Δάκρυα του Ηλιου (2003)Ηθοποιός ....υπολοχαγός A.K. Waters 

Hart`s War - Η Νύχτα των Αιχμαλώτων (2002)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης William A. McNamara 

Bandits - Οι Λωποδύτες (2001)Ηθοποιός ....Joe Blake 

The Kid - Για Πάντα Παιδί (2000)Ηθοποιός ....Russell Morley `Russ` Duritz 

The Whole Nine Yards - Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας (2000)Ηθοποιός ....Jimmy `The Tulip` Tudeski 

Unbreakable - Αφθαρτος (2000)Ηθοποιός ....David Dunn/Security 

Breakfast of Champions - Πρόγευμα για Πρωταθλητές (1999)Ηθοποιός ....Dwayne Hoover 

The Sixth Sense - Η Εκτη Αίσθηση (1999)Ηθοποιός ....Malcolm Crowe 

The Story of Us - Η Ιστορία της Ζωής μας (1999)Ηθοποιός ....Ben Jordan 

Armageddon - Αρμαγεδδών (1998)Ηθοποιός ....Harry S. Stamper 

Mercury Rising - Κωδικός: Μέρκιουρι (1998)Ηθοποιός ....Art Jeffries 

The Siege - Η Πολιορκία (1998)Ηθοποιός ....William Devereaux 

The Fifth Element - Το Πέμπτο Στοιχείο (1997)Ηθοποιός ....Korben Dallas 

The Jackal - Το Τσακάλι (1997)Ηθοποιός ....The Jackal 

Last Man Standing - Ο Τελευταίος Επιζών (1996)Ηθοποιός ....John Smith 

Die Hard: With a Vengeance - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει: Η Εκδίκηση (1995)Ηθοποιός ....John McClane 

Four Rooms - Τέσσερα Δωμάτια (1995)Ηθοποιός ....Leo 

Twelve Monkeys - Δώδεκα Πίθηκοι (1995)Ηθοποιός ....James Cole 

Color of Night - Το Χρώμα της Νύχτας (1994)Ηθοποιός ....Δρ Bill Capa 

Nobody`s Fool - Δεν Είμαι Κορόιδο Κανενός (1994)Ηθοποιός ....Carl Roebuck 

North - Ζητούνται Γονείς (1994)Ηθοποιός ....αφηγητής 

Pulp Fiction (1994)Ηθοποιός ....Butch Coolidge 

Loaded Weapon 1 - Το Γεμιστό Οπλο Νο 1 (1993)Ηθοποιός ....άντρας που δέχτηκε επίθεση 

Striking Distance - Σε Απόσταση Βολής (1993)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Thomas `Tom` Hardy 

Death Becomes Her - Ο Θάνατος σού Πάει Πολύ (1992)Ηθοποιός ....Δρ Ernest Menville 

The Player - Ο Παίκτης (1992)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Billy Bathgate - Μπίλι Μπαθγκέιτ (1991)Ηθοποιός ....Bo Weinberg 

Hudson Hawk - Χάντσον Χοκ, το Γεράκι (1991)Ηθοποιός ....Eddie Hawkins/Hudson Hawk 

"Σεναριογράφος   

Mortal Thoughts - Θανάσιμες Σκέψεις (1991)Ηθοποιός ....James Urbanski 

The Last Boy Scout - Ο Τελευταίος Πρόσκοπος (1991)Ηθοποιός ....Joseph `Joe` Cornelius Hallenbeck 

Die Hard 2 - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 2 (1990)Ηθοποιός ....John McClane 

Look Who`s Talking Too - Κοίτα Ποιος Αλλος Μιλάει (1990)Ηθοποιός ....Mikey Ubriacco (φωνή) 

The Bonfire of the Vanities - Η Απατηλή Λάμψη της Ματαιοδοξίας (1990)Ηθοποιός ....Peter Fallow 

In Country - Οργισμένα Χρόνια (1989)Ηθοποιός ....Emmett Smith 

Look Who`s Talking - Κοίτα Ποιος Μιλάει (1989)Ηθοποιός ....Michael `Mikey` Ubriacco (φωνή) 

Die Hard - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει (1988)Ηθοποιός ....John McClane 

Sunset - Κρυφά Ταλέντα (1988)Ηθοποιός ....Tom Mix 

Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά (1987)Ηθοποιός ....Walter Davis 

The Verdict - Η Ετυμηγορία (1982)Ηθοποιός ....θεατής δίκης 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.