• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Wilson, Lisa















- Φιλμογραφία:

Jenny`s Wedding - Η Τζένι Παντρεύεται (2015)Παραγωγός   

5 to 7 - Σχέση 5 με 7 (2014)Παραγωγός   

The Forger - Ο Παραχαράκτης (2014)Παραγωγός   

Felony - Χωρίς Μάρτυρες (2013)Παραγωγός   

Grand Piano (2013)Παραγωγός   

Red Lights (2012)Παραγωγός   

Stuck in Love - Ολα για την Αγάπη (2012)Παραγωγός   

The Words - Οι Λέξεις (2012)Παραγωγός   

Henry`s Crime - Το Σχέδιο του Χένρι (2010)Παραγωγός   

Flawless - Ανεξιχνίαστη Ληστεία (2007)Παραγωγός