• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Young, Christopher



- Πραγματικό Όνομα:

Robert Gilchrist Ilsley Young


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Απριλίου 1957
- Τόπος Γέννησης: Redbank, New Jersey, USA
- Σύζυγος: Young, Anne Atkins



- Φιλμογραφία:

Deliver Us from Evil - Ξόρκισε το Κακό (2014)Συνθέτης   

The Single Moms Club (2014)Συνθέτης   

Xi You Ji: Da Nao Tian Gong (2014)Συνθέτης   

A Madea Christmas (2013)Συνθέτης   

Gods Behaving Badly (2013)Συνθέτης   

Killing Season - Η Εποχή των Δολοφόνων (2013)Συνθέτης   

Sinister (2012)Συνθέτης   

Priest (2011)Συνθέτης   

The Rum Diary - Μεθυσμένο Ημερολόγιο (2011)Συνθέτης   

When in Rome - Κάποτε στη Ρώμη (2010)Συνθέτης   

Creation - Δημιουργία (2009)Συνθέτης   

Drag Me to Hell - Μέχρι την Κόλαση (2009)Ηθοποιός ....τύπος με κέικ 

"Συνθέτης   

Love Happens - Η Αγάπη Θέλει το Χρόνο της (2009)Συνθέτης   

The Uninvited - Η Απρόσκλητη (2009)Συνθέτης   

Sleepwalking - Ονειροπολώντας (2008)Συνθέτης   

The Informers - Αχαλίνωτες Νύχτες (2008)Συνθέτης   

Untraceable - Θανάσιμος Επισκέπτης (2008)Συνθέτης   

Ghost Rider (2007)Συνθέτης   

Lucky You (2007)Συνθέτης   

Spider-Man 3 (2007)Συνθέτης   

The Grudge 2 - Η Κατάρα 2 (2006)Συνθέτης   

Beauty Shop (2005)Συνθέτης   

The Exorcism of Emily Rose - Ο Εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ (2005)Συνθέτης   

The Grudge - Η Κατάρα (2004)Συνθέτης   

Runaway Jury - Οι Ενορκοι (2003)Συνθέτης   

Shade - Το Καρέ της Απάτης (2003)Συνθέτης   

The Core - Ο Πυρήνας: Αποστολή στο Κέντρο της Γης (2003)Συνθέτης   

The Devil and Daniel Webster - Οδηγός Ευτυχίας (2003)Συνθέτης   

Bandits - Οι Λωποδύτες (2001)Συνθέτης   

Scenes of the Crime - Σκηνές από ενα Εγκλημα (2001)Συνθέτης   

Sweet November - Γλυκός Νοέμβρης (2001)Συνθέτης   

Swordfish - Κωδικός: Swordfish (2001)Συνθέτης   

The Glass House - Το Γυάλινο Σπίτι (2001)Συνθέτης   

The Shipping News - Τα Ναυτιλιακά Νέα (2001)Συνθέτης   

Bless the Child - Το Ευλογημένο Παιδί (2000)Συνθέτης   

The Gift - Το Χάρισμα (2000)Συνθέτης   

Wonder Boys - Τρομερά Παιδιά (2000)Συνθέτης   

Entrapment - Διπλή Παγίδα (1999)Συνθέτης   

The Big Kahuna - Κάποιος θα... Τσιμπήσει! (1999)Συνθέτης   

The Hurricane - Τυφώνας: Η Αληθινή Ιστορία (1999)Συνθέτης   

Hard Rain - Καταδίωξη Μέσα στην Καταιγίδα (1998)Συνθέτης   

Hush - Ενοχη Σιωπή (1998)Συνθέτης   

Rounders - Οι Παίκτες (1998)Συνθέτης   

Urban Legend - Το Ξύπνημα των Θρύλων (1998)Συνθέτης   

Murder at 1600 - Φόνος στο Λευκό Οίκο (1997)Συνθέτης   

The Man Who Knew Too Little - Ενας... Κατά Λάθος Κατάσκοπος (1997)Συνθέτης   

Head Above Water - Πικρή Ιστορία για ενα Πτώμα (1996)Συνθέτης   

Set It Off - Εκρηξη Οργής (1996)Συνθέτης   

Unforgettable - Δεν Μπορώ να Σε Ξεχάσω (1996)Συνθέτης   

Copycat - Μοντέλο για Φόνο (1995)Συνθέτης   

Murder in the First - Φόνος σε Πρώτο Βαθμό (1995)Συνθέτης   

Species - Θανάσιμο Είδος (1995)Συνθέτης   

Virtuosity - Εντολή Εξόντωσης (1995)Συνθέτης   

The Dark Half - Το Σκοτεινό Εγώ (1993)Συνθέτης   

Jennifer Eight - Τζένιφερ 8 (1992)Συνθέτης   

The Fly II - Μύγα ΙΙ (1989)Συνθέτης   

Bat 21 - Bat 21: Αποστολή Χιλίων Κινδύνων (1988)Συνθέτης   

Hellbound: Hellraiser II - Hellraiser II: Αιώνια Κολασμένος (1988)Συνθέτης   

Hellraiser - Χελρέιζερ (1987)Συνθέτης   

Invaders from Mars - Εισβολείς από τον Αρη (1986)Συνθέτης   

Trick or Treat - Σκληροί σαν Μέταλλο (1986)Συνθέτης   

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy`s Revenge - Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες Νο 2 (1985)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.