• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ziskin, Laura






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 03 Μαρτίου 1950
- Τόπος Γέννησης: USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 12 Ιουνίου 2011
- Σύζυγος: Sargent, Alvin


- Φιλμογραφία:

The Butler - Ο Μπάτλερ (2013)Παραγωγός   

The Amazing Spider-Man (2012)Παραγωγός   

Spider-Man 3 (2007)Παραγωγός   

Stealth - Μαχητικό Stealth: Η Αόρατη Απειλή (2005)Παραγωγός   

Spider-Man 2 (2004)Παραγωγός   

Spider-Man (2002)Παραγωγός   

Dinner with Friends - Δείπνο με Φίλους (2001)Παραγωγός   

As Good as It Gets - Καλύτερα Δεν Γίνεται (1997)Παραγωγός   

To Die For - Ετοιμη για Ολα (1995)Παραγωγός   

Hero - Ηρωας Κατά Λάθος (1992)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

The Doctor - Καλημέρα Ζωή (1991)Παραγωγός   

What About Bob? - Επιτέλους, τι θα Γίνει με τον Μπομπ; (1991)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Pretty Woman (1990)Παραγωγός   

D.O.A. - Κυνηγώντας το Δολοφόνο μου (1988)Παραγωγός   

Everybody`s All-American - Ενας Ερωτας για Πάντα (1988)Παραγωγός   

No Way Out - Αδιέξοδο (1987)Παραγωγός   

Murphy`s Romance - Τρεις για το Δρόμο (1985)Παραγωγός   

Eyes of Laura Mars - Τα Μάτια της Λόρα Μαρς (1978)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.