• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Zylka, Chris



- Πραγματικό Όνομα:

Christopher Zylka


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Μαϊου 1985
- Τόπος Γέννησης: Warren, Ohio, USA
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

The Death and Life of John F. Donovan (2018)Ηθοποιός ....Will Jefford Jr. 

Novitiate (2017)Ηθοποιός ....Chuck Harris 

Freaks of Nature - Ζόμπι, Βαμπίρ και Εξωγήινοι (2015)Ηθοποιός ....Chaz Jr. 

The Amazing Spider-Man 2 (2014)Ηθοποιός ....Flash Thompson 

Piranha 3DD - Πιράνχας 3DD: Η Επιστροφή (2012)Ηθοποιός ....Kyle 

The Amazing Spider-Man (2012)Ηθοποιός ....Flash Thompson 

Shark Night 3D (2011)Ηθοποιός ....Blake 

Kaboom - Μπουμ (2010)Ηθοποιός ....Thor 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.